Çiftkaya, "Esnafın sorunlarını biz çözeriz"

İyi Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya, esnafları gezdi, sorunlarını dinledi, İyi Parti ile esnafın tüm sorunlarının kalıcı olarak çözüleceğini söyledi.
Şanlıurfa'da seçim çalışmalarına aralıksız devam eden, İyi Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya Şanlıurfa'da esnafları ziyaret ederek, İyi Parti Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ve Milletvekiliği genel seçimleri için destek istedi.

Ziyaret esnasında, esnafların sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyen, İyi Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya yaptığı açıklamada "Bu gün mevcut iktidarın yanlış ekonomik politikaları yüzünden, esnaflarımız günü siftah etmeden kapatacak duruma düşmüş. Dolar almış başını gidiyor. Esnaf kan ağlıyor. Çoğu esnaf iş yerini kapatmış, iflas etmiş durumda.

Ancak iktidara sorarsanız herşey güllük gülistanlık. Esnafımız iş yapamamaktan, evine ekmek götürememekten dolayı adeta kan ağlıyor. İş yapamadığı için, bankaya, maliyeye, mahallesindeki fırına, manava, yanında çalıştırdığı personeline kadar ödeme yapamıyor. Bu nasıl bir duyarsızlıktır. Nasıl vicdandır ki, 16 yıldır ülkeye birşey verememiş, ekonomiyi darma duman etmiş iktidar kalkmış herşey güllük gülistanlık diyor. Gözlerine taktıkları pembe gözlükleri çıkarsınlar esnafımızı gelip ziyaret etsinler. Görüsünler ne halde.

Esnafımız ve halkımız şunu iyi bilmeli ki, İyi Parti, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı ve bizlerin vekilliği döneminde ülkeyi şaha kaldıracaktır. Esnafımız ve tüm vatandaşlarımız en rahat yıllarını yaşacaktır. İyi Parti ile esnafın tüm sorunlarının kalıcı olarak çözülecek," dedi 
İyi Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya esnaf ziyaretleri sonrasında Seyrantepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra mahalle muhtarı Veysi Demir'i ziyaret etti. Mahallenin sorunları hakkında bilgi alan aday Çiftkaya, TOKİ tarafından yapılan konutlarda ki mevcut sıkıntılar ve aidatlar hakkında bilgi alarak, TOKİ yetkililerinin sorumluluktan kaçmalarını, mahalle sakinlerinin sorunlarını çözüme kavuşturmamalarını sert dille eleştirerek 25 Haziran sabah, İyi Parti iktidarında bu sorunlarında çözüme kavuşacağının kendisinin mecliste bu sorunların yakın takipçisi olacağını söyledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar