Eyyübiye'de Çiftkaya'ya ilgi büyük

İyi Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya, Eyyübiye ilçesinde, halk ve esnaflarla buluştu, 11 Nisan Kurtuluş Savaşında şehit düşen dedesi Mehmet Emin Akyol'un mezarını ziyaret etti.


İyi Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya, seçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye ilçesinde esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi vatandaşlarla bir araya gelerek 24 haziran seçimleri için Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ve İYİ Parti'ye destek olmalarını talep etti. 

Eyyübiye ilçesinde aday Çiftkaya'nın ziyaret ettiği esnaflar kendilerine gösterilen ilgiden bir hayli memnun kaldıklarını ifade ederek, AKP'nin yanlış ekonomik politikaları yüzünden bitme noktasına geldiklerini ekonominin düzelmesi için umutlarının Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti olduğunu ifade ettiler.

İyi Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya, Eyyübiye'de ziyaret ettiği esnafların sorunlarını tek tek dinleyerek "Burada esnaf kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntılarla, Edirne'den Kars'a kadar Türkiye'deki 81 ilde esnaf kardeşlerimizin durumu aynı, esnaf can çekişiyor bununda tek sebebi AKP iktiarının yanlış ekonomik politikalarıdır. Tarım politikalarıdır. Sanayi politikalarıdır. Tarımın başkenti, canlı hayvancılığın önemli merkezi olan Urfamızda, buğdayı, eti yurt dışından ithal ediyoruz. Yazıktır günahtır bu halkımıza, esnafımıza. Çünkü AKP yanlış politikaları ile ekonomiyi darma duman etmiş, var olan fabrikalarımızı daha da verimli hale getirmek, yeni fabrikalar iş imkanları açmak yerine yandaşlaraına peşkeş çekmiş halkı dilenmez, dilenci konumuna getirmiştir. 24 Haziranda sandığa gidecek vatandaşlarımız bunları sandığın içine hapsedek ve 25 haziran sabahı ülkemiz İYİ Parti'nin iktidarına uyanacak, lidermiz Meral Akşener'in de dediği gibi bu karanlık günleri geride bırakarak Yüzünü Güneş'e Çevirecektir." dedi


Eyyübiye'de vatandaşların sıcak ilgi gösterdiği Çiftkaya'ya esnafın yanı sıra bir grup öğrencide ilgi gösterdi hatıra fotoğrafı çektirerek, 24 haziran seçimlerinde oylarını İyi Parti'den yana kullanacaklarını söylediler.

İyi Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya daha sonra 11 Nisan 1920'de Şanlıurfa'nın Kurtuluş Savaşında şehit düşen dedesi Şehit Mehmet Emin Akyol'un mezarını ziyaret ederek dua etti. "Urfa da AKP'liler partimizden korktukları için, özellikle benim adaylığımla ilgili yalan yanlış propaganda yapıyorlar. Urfalı değil, Urfayla alakası yok gibi gerçeklerden uzak, ucuz ve basit siyaset yapıyorlar. Halkı 16 yıldır kandırıyorlar, halen kandırmanın derdindeler. Görüyorsunuz, dedem Urfa için vatanı için gözünü kırpmadan canı vererek şehit oldu. Bu gün bende dedem gibi Ülkem için, şehrim için gerektiğinde gözümü kırpmadan şehit olmaya hazırım. Ve ben Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne milletvekiliği için değil şehrimin ülkemin ve halkımın hizmetkarı olmak için gidiyorum" dedi

Yorum Gönder

0 Yorumlar