HDP Bozova'da gövde gösterisi yaptı

24 Haziranda yapılacak olan milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarını sürdüren HDP Bozova ilçe örgütü çalışmalarına hız verdi.
HDP Bozova ilçe yöneticileri dün, HDP Urfa milletvekili adayı Ayşe Sürücü,HDP PM üyesi Fatma Doğan’ın katılımıyla dün sabah saatlerinde Bozova merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf ve vatandaşlarla tek tek buluşan HDP heyeti 24 haziranda yapılacak olan seçimlerde “Bir oy HDP’ye bir oy Demirtaş'a” diyerek Bozova halkından desteklerini istedi.

Esnaf ziyaretinin ardından önce ev ziyaretleri gerçekleştiren heyet daha sonra Yaylak mahallesi seçim bürosunda düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

İftar yemeğinde buluşan HDP heyeti ve vatandaşlar, yüzlerce araçtan oluşan büyük bir konvoy eşliğinde Bozova merkez sanayi caddesinde hizmete açılan seçim bürosunun açılışını yaptı.

Yoğun bir kitlesel katılımın sağlandığı ve miting havasında geçen açılışta Urfa milletvekili adayı Ayşe Sürücü halka hitap etti. 24 haziranda yapılacak olan seçimde Bozovalı yurttaşlardan desteklerini beklediklerini ifade eden Sürücü “Tekçi yönetime OHAL'e ve her türlü istikrarsızlığa son vermek, daha demokratik, barış ortamının hakim olduğu bir ülke için seçimlerde tercihimizi HDP den yana kullanıp aynı zamanda sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkmalıyız” dedi. Konuşmasının ardında seçim bürosunun açılışını Bozovalı kadınlarla birlikte yapan Sürücü açılış programının ardından ilçeden ayrıldı.



Yorum Gönder

0 Yorumlar