İYİ Parti'den STK Ziyareti

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya Hür Belediye İş Sendika Başkanı Sinan Sır'ı makamında ziyaret etti, çalışanların sıkıntıları konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Aday gösterildiği andan itibaren Şanlıurfa'da dur durak bilmeden çalışan İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya Hür Belediye İş Sendika Başkanı Sinan Sır'ı beraberinde, İYİ Parti milletvekili adayı Murat Kaçar ile birlikte ziyaret etti.

Hür Belediye İş Sendikası Başkanı Sinan Sır'ı makamında ziyaret eden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya hem destek istedi, hem de çalışanların sıkıntıları hakkında bilgi aldı.
Ziyaretten son derece memnun kalan Hür Belediye İş Sendikası Başkanı Sinan Sır yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'da işsizliğin çok büyük sorun olduğunu, Şanlıurfa'nın yeterince yatırım alamayışının buna neden olduğunun altını çizerek, Şanlıurfa'da bir makarna, bisküvi fabrikasının dahi olmadığını, istihdam sağlayacak, üretime dayalı yatırımların başka illerle kıyaslandığında neredeyse sıfır olduğunu söyledi.

Başkan Sır ayrıca, hükümetin çıkarttığı bazı kanun ve uygulamalarla, bir çok sendika üzerinde baskı kurkuduğunu, kendine yakın sistemler oluşturduğunu iddia etti.

Hür Belediye İş Sendikası Başkanı Sinan Sır'ın açıklamalarını baştan sona dinleyen ve notlar alan İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya 24 Haziran da tüm Türkiye'de olduğu gibi, Şanlıurfa'da da halkın Yüzünü Güneş'e Çevirerek tercihini hem Cumhurbaşkanlığı için hem de meclis için İYi Parti'den yana kullanacağına inandığını, meclisete tüm bu sorunların çözümü için canla başla çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretin sonun da Hür Belediye İş Sendikası Başkanı Sinan Sır, İYİ Parti milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya ve Murat Kaçar'a teşekkür ederek, kendilerini ziyaretten son derece memnun kaldıklarını söyleyerek, 24 Haziran seçimleri için başarılar diledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar