Vali Erin Suruç iddialarını yalanladı

Şanlıurfa valisi Abdullah Erin Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde çıkan olaylarda bir kişinin öldüğü şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde oy verme sırasında Ak Partililer ile HDP’liler arasında kavga çıktı. Bazı yayın kuruluşlarında çıkan kavgada 1 kişinin öldüğü 3 kişinin de yaralandığı şeklinde haberlerin yer alması üzerine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ölü olduğuna dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

" İlimiz Suruç ilçesinde 14/06/2018 günü yaşanan ve adli İdari soruşturması devam eden olaylar üzerinden yanlış ve abartılı bir algı çalışması yürütülmeye çalışılmaktadır. Seçimlerin güvenlik içinde gerçekleşmesine yönelik Suruç İlçemizde her türlü tedbir alınmıştır.



Vali olarak ben ve kolluk amirlerimiz Suruç’tayız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Basında Suruç İlçemizde çıkan olaylarda ölü olduğuna dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Taraflar arasında çıkan kısa süreli tartışmalara zamanında gerekli müdahaleler yapılmıştır."

Yorum Gönder

0 Yorumlar