İYİ Partili Çiftkaya "Helal Oylarınıza Talibiz"

İyi Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya Edessa TV'de yaptığı açıklamalarda, Şanlıurfa'nın sorunlarını dile getirdi, çözümlerinin İYİ Parti'de olduğunu belirterek, "Urfa'lıların ve Tüm Türkiye'nin Helal Oylarına Talibiz" dedi.
Şanlıurfa'da Edessa TV'de programcı ve eğitimci Ömer Ağ'ın konuğu olan İyi Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya Şanlıurfa'nın Eğitimden, Sağlığa, Tarımdan, Ekonomiye uzanan bir çok konularda Urfa'nın sorunlarını gündeme getirdi. 16 yıldır AK Parti iktidarında sorunların aynen devam ettiğini bir çözüm üretilmediğini söyleyerek, 24 Haziran seçimleri sonrasında iktidara gelecek olan İYİ Partinin bütün bu sorunları en kısa sürede çözüme ulaştıracağını söyledi.

Türkiye'de ve özellikle Urfa'da vatandaşların 16 yıldır AK Parti iktidarının Şanlıurfa'ya birşey veremediğini, ancak yandaş ve belli bir kesimi zengin etmekten öteye geçemediğinin farkında olduğunu, 24 Haziran seçimlerinde vatandaşların İYİ Partiyi tercih edeceklerini, Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı, İyi Partiyi de iktidara taşayacaklarına inandığını söyledi.

İyi Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya, Edessa TV'de Ömer Ağ'ın sunduğu programda aşağıdaki konu başlıklarını tek tek ele alarak, bunlarla ilgili çözümün nasıl olacağını anlattı.

- Urfa'nın enerji ve DEDAŞ sorunu
- Esnafın borç yükünün kaldırılması, pazarların genişletilmesi, onlara her türlü desteğin verilmesi konusu
- Sulama sorunları yüzünden çoraklaşan tarım arazilerinin kurtarılması sorunu
- AKP İktidarında güven kaybeden Demokrasi ve Adalet sorunu
- Şanlıurfa'da kalitesiz eğitim ve Sağlık sorunları
- Şanlıurfa'da TOKİ konutları ve TOKİ'nin urfaya bakışı sorunları
- Suruç'ta yaşanan olayın aydınlatılması, adaletin tesis edilmesi konusu
- Olağanüstü Hal uygulamasının kaldırılması konusu
- Çocuk, genç, yaşlı ve engellilerin sorunlarının çözümü konusu
- 37 yıl önce başlayan ve 16 yıldır bir çivi çakılmayan GAP Projesinin bitirilmesi konusu
- Harran Üniversitesinin dünya standartlarında eğitim vermesi konusu


İyi Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Zuhal Akyol Çiftkaya Edessa TV'de yaptığı açıklamalar sonrasında, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri için vatandaşlara seslenerek "İYİ Parti olarak, vatandaşlarımızın helal oylarına talibiz. İnşallah 24 haziran sabahı vatandaşlarımız Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener'in de diği gibi Yüzlerini Güneş'e döner, İYİ Parti'ye oyunu verir.
24 Haziran da bütün vatandaşlarımızdan, sağ duyulu olmalarını, bunun bir seçim, bir savaş olmadığının farkında olmalarını ancak, adaletin ve millet iradesinin sandıkta tecelli etmesi için oy'larına sahip çıkmalarını, oy hırsızlığına mahal vermemelerini onlardan rica ediyorum. Seçim çalışmalarımız süresince 7'den 70'e bize desteğini, sevgisini, ilgisini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. Yine söylüyorum. İYİ Parti olarak, vatandaşlarımızın helal oylarına talibiz." dedi

Yorum Gönder

0 Yorumlar