Bozova’da 11 okula oyun grubu

Bozova Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile kırsalda bulunan 11 okula oyun grubu kurmak için çalışmalara başlandığını sosyal medya hesaplarında duyurdu.
Bozova belediyesinin resmi twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “11 adet oyun grubu yapım işimiz başladı. Dutluca Mahallemizde kurulan oyun grubu çalışmamızdan kesitler…” denildi.

Bozova kırsal mahallerinden öğrencilerin okul ile motivasyonunu ve öğrenciler arasındaki dostluk bağlarının pekişmesi için 11 okulda oyun grubu kurma çalışmaları Bozova belediye başkan vekili Zekeri Göker’in talimatı ile başladı.

Yıllardır Bozova’da sosyal Belediyecilik hizmetlerinin yetersiz olmasından dolayı birçok köyde bu tür çalışmaların başlaması vatandaşlar tarafından belediyenin bu hizmetleri beğeni aldı.

Bozova oyun grubu kurulan anaokulu, ilkokulu ve orta okulları şunlar: Şanlıavşar, Karacaören, Eskin, Arıkök, Umutlu, Dutluk, Ürünlü, Kılçıkaören, Dutluca, Yukarı Demircik ve Yaylak Mahallerinde okullarda çalışmaların başlandığı açıklandı.

Öte yandan belediye tarafından diğer kırsal okullar da bu tür oyun gruplarının yapılacağı öğrenildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar