Bozova’yı yönetecek kişi ilçeyi kalkındırmalı


Geçen dönem Bozova Ak Parti ilçe Başkanlığı için aday adayı olan Semih Serdar Sarı yaptığı açıklamada, “Bozova belediyesine başkan olacak kişinin ilçeyi köye değil, kalkındıracak kişi olması gerekiyor” dedi.
Bozova Belediye başkanlığı için aday isimlerinin konuşulduğu bu dönemde daha önce Ak Parti Bozova ilçe başkanlığına aday adayı olan Semih Serdar Sarı ilçeyi yönetecek kişinin hizmet aşkı ile çalışması gerektiği ve ilçeyi kalkındırması gerektiğini belirtti.

Bozovalı Semih serdar sarı açıklamasında, “Bozova’da belediye başkanı olmak Bozov’yı köye çevirmek değil,Bozova’yı kalkındırmaktır siyasetin gardı yükselmeye başlayınca parolası kaybolmuş şifrelenmiş şahısların aday olması Bozova için felakettir, hezimettir.

Bozova ilçe başkanı olan Süleyman deveci göre geldiği günde bu yana Bozova’da değişim ışığı vermiş ve Bozova’da bir boşluğu doldurmuştur. Bozova ilçe başkanı gibi şifresi değiştirilmemiş parolası kayıp olmamış kişilerin aday olmasını temennide eder. Her zaman kazanan Bozova olsun” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar