Aksoy, seçim startını verdi

AK Parti aday tanıtımında ise Aksoy’a yoğun bir sevgi gösterisi yapıldı. Aksoy aday tanıtımdan sonra ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek seçim startını verdi.
AK Parti tarafından Bozova Belediye Başkanlığına aday gösterilen Suphi Aksoy, Cumartesi günü Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un katıldığı aday tanıtımından sonra sahaya inen Başkan adayları çalışmalarına esnaf ile başladı.
Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy, ilçeye gelir gelmez ilk olarak esnafı ziyaret etti ve onların sıkıntılarını dinleyerek çözümü noktasında yardımcı olacağını belirtti. 
AK Parti adayı Aksoy vatandaş ve esnaf ziyaretleri kapsamında yaptığı açıklamada, “Bozova’da soğuk havada sıcakkanlı hemşerilerimizle sohbet ederek gülüşleri ile içimizi ısıtıyor ve Bozova'mız için talep ve önerilerini dinliyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında bizleri her zaman güler yüzle karşılayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki: el ele vererek sevdalısı olduğumuz Bozova'mızı hep birlikte çok daha güzel günlere taşıyacağız” dedi. 
Eski Başkan Arusoğlu’ndan Aksoy’a destek
Eski Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’un ilk açtığı seçim bürosuna gelerek her türlü yardıma ve desteğe hazır olduğunu belirtti.
Aksoy’un ilk açtığı seçim bürosuna Bozovalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aksoy’a seçim çalışmaları kapsamında AK Parti ilçe Başkanı Süleyman Deveci eşlik ediyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar