Çakmak: Eşit hizmet vereceğiz

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bozova İlçe Belediye Eşbaşkan Adayları Mahmut Çakmak ile Rabia Arslan, seçim çalışmaları kapsamında Yaslıca ve Kılıç mahallelerini ziyaret etti. Seçime sayılı günler kala çalışmalarını daha da arttıran HDP Bozova İlçe Eşbaşkanları, son saata kadar çalışacaklarını belirterek, “Bozova’yı aydınlık günler bekliyor. HDP çatısı altında bütün Bozova halkı olarak ilçemizi yöneteceğiz.”dedi.
Her şey Bozova için
Yaslıca mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Eşbaşkan Adayı Mahmut Çakmak, “Biz HDP olarak her geçen gün daha büyüyoruz. HDP koca bir çınar gibidir. Her geçen gün daha da büyüyor. Bu büyüme bölgemiz ve halkımız için güzel günlerin habercisidir. Bizler hep beraber aydınlık geleceğe doğru yürüyoruz ve bu yürüyüşümüz hiç bitmeyecektir. Her şeyi Bozova için yapıyoruz.” diye konuştu.

Eşit hizmet vereceğiz
Amaçlarının HDP olarak Bozova halkına eşit hizmet sağlamak olduğunu söyleyen Mahmut Çakmak, “HDP olarak her zaman biz kavramı üzerinden yürüyoruz ve yürümeye de devam edeceğiz. Bizler hep birlikte Bozova ilçemizi yöneteceğiz. Her zaman eşit hizmet için çalışacağız. Biz Bozova halkının efendisi olarak değil hizmetkarları olmak için geliyoruz.” ifadelerine yer verdi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar