Drej Ali küskün başkanları buluşturdu!

AK Parti’nin ilçelerdeki küskün adaylarını bir araya getiren Drej Ali lakaplı Ali Yasak, son olarak Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy ile Belediye Eski Başkanı Hasan Arusoğlu’nu bir araya getirdi.

31 Mart Yerel Seçimlerine günler kala tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da partilerin çalışmaları iyice hız kazandı.

AK Parti’de de çalışmalar son sürat devam ederken, Drej Ali lakaplı Ali Yasak da partinin küskün adaylarını bir araya getirmeye devam ediyor. Daha önce farklı ilçelerdeki eski başkanlarla yeni adayları bir araya getiren ve küskünlükleri kaldıran Ali Yasak, son olarak Bozova’daydı.


İş Adamı Hadi Altun ile birlikte Bozova’ya giden Ali Yasak, partinin Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy ile Belediye Eski Başkanı Hasan Arusoğlu’nu bir araya getirdi.

ARUSOĞLU: TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Toplantıda söz alan Eski Başkan Arusoğlu, “Drej Ali ve Hadi Altun bana geldiği zaman, acaba ben nasıl bir hata yaptım dedim. Beraber geleceğiz, coşkuyu karşılayacağız dediler, geldik. Sizlere teşekkür ediyoruz” diyerek bir araya geldikleri için mutlu olduğunu kaydetti.

AKSOY: ET TIRNAKTAN AYRILMAZ

AK Parti’nin Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy ise, “Ben bundan 4 sene önce bir laf söylemiştim, et tırnaktan ayrılmaz demiştim. Bugüne kadar hep ağabey dedim, gene de beni ağabeyimdir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın, biz hep beraberiz, özellikle ağabeylerine teşekkür ederim buraya geldikleri için. 31 Mart sabahı zafer bizim olacak” ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Ali Yasak, eski başkan ile başkan adayının sarılmasını istedi. Aradaki buzların çözüldüğü buluşmada eski başkan ile yeni başkan adayı sarılarak küskünlüğe noktayı koydu.

Öte yandan hatırlanacağı üzere diğer ilçeleri de gezen Ali Yasak, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'un da AK Parti Büyükşehir adayına desteğini almıştı.

AJANS URFA

Yorum Gönder

0 Yorumlar