Çakmak, HDP Her gün Dahada Büyüyor

Seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Bozova Belediye Eşbaşkan Adayları Mahmut Çakmak ve Rabia Arslan seçim çalışmaları kapsamında partililer ile bir araya geldi. Burada partililere yönelik bir konuşma yapan Çakmak, Ankara’da tren kazasında hayatını kaybeden Yusuf Yetim’i unutmadı.

HDP’nin seçim bürosunu ziyaret eden Mersavi Aşiretine mensup HDP Belediye Meclis Üyesi Adayı Hadi Yaşar ve Mersavi Aşireti üyeleri Eşbaşkanlara başarı diledi. Ziyaretlerinden dolayı Hadi Yaşar ve akrabalarına teşekkür eden Çakmak şunları söyledi:

 “31 Mart mahalli idareler seçimleri yaklaştıkça yurttaşlarımızın desteğiyle HDP her gün daha da güçleniyor. Her fırsatta seçim bürolarımıza akın eden yurttaşlarımızla demokrasi yolculuğumuzda her gün daha da büyüyoruz. Bu akşam Mersavi ailesi üyeleri Mersavi ailesinden olan Belediye Meclis Üyesi Adayımız Hadi Yaşar ile birlikte merkez seçim büromuza ziyaret gerçekleştirerek bize güç ve moral verdiler. Kendilerine rahmetli eş başkan aday adayımız Sn. Yusuf Yetim'i minnetle anarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar