Kamu malını bakın nasıl kullandılar

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde kamu aracı olan belediyeye ait temizlik araçları, seçim propaganda aracı olarak kullanılmalarına tepki yağdı.
Ak Parti Birecik Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam, seçim propagandasını sürdürürken, kamu malını da çalışmalarına alet etti. Birecik'in her tarafını seçim pankartlarıyla donatan Ak Parti Belediye Başkan adayı Mirkelam, bununla yetinmedi, belediyeye ait araçları da seçim çalışmaları kapsamında kullandı.

Adaylar, eşit propaganda yürütmüyor
Birecik ilçesinde Ak Parti Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam'ın seçim çalışmaları için belediyeye ait araçlar sunuldu. Bu nedenle Mahmut Mirkelam ile diğer adayların propagandasının eşit olmadığı görülüyor.

Belediye Başkanına da tepki geldi
Birecik Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam'ın seçim reklamları belediye araçlarına ve çöp konteynırlara yapıştırılması tepkilere neden olurken, en büyük tepki ise mevcut Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'na geldi. Sosyal medyada duruma tepki gösteren vatandaşlar, Başkan Pınarbaşı'nın kamu malı olan araçları belediye başkan adayının hizmetine sunmasının kabul edilebilir bir durum olmadığını belirttiler.

Kaynak: Urfa Değişim Gazetesi

Yorum Gönder

0 Yorumlar