Başkan Aksoy, koltuğunu devretti


Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık makamını Ahmet Burak Çakmak'a devretti.
Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'u ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık makamını Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ahmet Burak Çakmak'a devretti. Çakmak'ın yardımcılıklarını ise yine aynı okuldan Nur Efşan ve Şilan Şahin yaptı. Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Burak Çakmak, temsili devir teslim töreninde Başkan Aksoy’dan kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle başkanlık koltuğuna oturan Çakmak, büyük heyecan yaşarken taleplerini dile getirdi.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, dünya üzerinde sadece Türkiye’de çocuklara ait bir bayramın olduğunu ifade etti. Aksoy, “Dünya üzerindeki hiç bir milletin çocuklarına armağan edilmiş bir bayram yok. 23 Nisan dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram olma özelliğini taşıyor. Bugün gönül rahatlığıyla başkanlık koltuğunu Ahmet'e devrettim. 1 saatlik bile olsa bugün Ahmet'in gösterdiği performans ile çocuklarımızın ne kadar yetenekli ve bilgi birikimlerinin olduğu gördük. Bugün ayrıca çocukluğumu da hissettim. Bizde küçükken zaman zaman belediye başkanlarımızı, kaymakamlarımızı ziyaret ederdik. Belediye hakkında bilgiler verdim. Belediyedeki birimleri gezdik. Ahmet'in verdiği talimatları tek tek yerine getireceğiz. Ben öncelikle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu güzel bayramımızı çocuklarımıza armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Ardından Başkan Aksoy, Çakmak ile birlikte tüm birimleri gezerek belediyeyi tanıttı. Başkanlık koltuğuna oturan Çakmak, çok heyecanlandığını söyleyerek, “Çok mutlu oldum. Çünkü Belediye Başkanı olmak gerçekten büyük bir görev Koca bir şehri, ilçeyi yönetmek gerçekten zor. Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar