Dutluca Mahallesi yazın susuz kalıyor


Bozova ilçesine bağlı Dutluca Mahallesinde 400 hane yaz döneminde modem sistemi yüzünden susuz kalıyor. Mahalle muhtarı sosyal medya hesabından isyan etti.

Bozova kırsal mahallelerinden Dutluca’da iddiaya göre, içme sularına takılan modem sistemi nedeniyle yaz aylarında mahalle halkı 5 yıldır susuzlukla perçinleşiyor. Mahalle muhtarı Nihat Şahin, sosyal medya hesabından 5 yıldır modem sistemi nedeniyle susuz kaldıklarını ve her 25 liralık bir faturanın evler gönderildiğini iddia etti.

Dutluca Mahallesi Muhtarı Nihat Şahin, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı, ŞUSKİ Müdürü, Vali Ve Kaymakama Seslenerek Şu Mesajı Paylaştı, “Öncellikle Sayın Cumhurbaşkanıma sesleniyorum ;Şuski Genel Müdürü, Şuski Şanlıurfa Müdürleri, Sayın Valim, Sayın Kaymakamım, bütün kurum amirlerime buradan sesleniyorum. İnşallah sesimizi duyarlar, yaklaşık 5 yıldır içme suyu kuyularına modem taktırmışlar, otomatik olarak merkezden gece sularımızı kesiyorlar. 5 yıldır çalmadığımız kapı kalmadı. Ayda 25 milyon her ay fatura gönderiliyor.  Dutluca mahallesi 400 hanedir, 3 ay yazın su içemiyoruz modemden dolayı ama her ay bize fatura gönderiliyor. Ricamız yaz aylarında 3 ay modemin devre dışı bırakılması ve insanlarımızın rahatlıkla su ihtiyaçlarını gidersinler. Hâlbuki mahalle muhtarı olarak ben Şuski’nin elemanı değilim ama bütün su işlerini takip ediyorum. Ricamız bir an evvel bu modemin yaz aylarında devre dışı bırakılmasını rica ediyoruz.
DUTLUCA MAHALLESİ MUHTARI NİHAT ŞAHİN”


Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Muhtar hakli ortada su yok her ay fatura geliyor ama icemedigimiz suyin faturasini veriyoruz

    YanıtlaSil