Şanlıurfaspor atkısı ile poz verenler nerede?

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor’un ekonomik sıkıntılar nedeniyle deplasman maçına gidemeyeceğini duyurması kentte büyük tepkilere neden oldu. İşte tepkilerden birisi de Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Eğitimci Essum Saatçi Aslan’dan geldi.



Şanlıurfaspor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda deplasmanda oynanacak Hekimoğlu Trabzon maçına maddi imkansızlıklar nedeniyle gidilemeyeceğini duyurmuştu. Paylaşımdan saatler sonra rakip takım Hekimoğlu Trabzon Urfaspor’un tüm yol masraflarını karşılayacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Söz konusu paylaşım birçok kesim tarafından tepkiyle karşılandı. Kardeş takım Hekimoğlu Trabzon’a ise bu güzel harekatından dolayı tebrik edildi.

Söz konusu paylaşıma kentteki birçok siyasetçi ve bürokrattan tepki geldi. Bu tepkiler arasında 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı olan ve seçimde yüzde 40 oranında oy alan Eğitimci Essum Saatçi Aslan'da tepkisiz kalmadı.
“Şanlıurfaspor atkısı ile boy boy fotoğraflar” çekenlere tepki göstererek sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı; '' Az önce aldığım bu bilgi beni çok üzdü. Şanlıurfaspor atkısı ile boy boy fotoğraflar çekip, ardından takımdan el çekerek, bizi elaleme rezil edenler utansın. Daha önce olduğu gibi her zaman Şanlıurfaspor'umuzun arkasındayız... Deplasman masraflarını karşılamaya hazırım''

Yorum Gönder

0 Yorumlar