Şampiyonluğa bir adım kaldı

Büyükşehir 1.Amatör B liginde mücadele eden Bozova Belediyespor, emin adımlarla şampiyonluğa yürüyor. Ligin bitimine son 1 hafta kala lider durumda olan Bozova Belediyespor bugün sahasında karşılaştığı Eyübiye Belediyespor’u 6-1 gibi farklı bir skorla yendi.
 Bozova Belediyespor’un Kulüp Başkanı İmam Çeviker yaptığı açıklamada, şampiyonluk yolunda son viraja girildiğini ve bugün çok üstün bir performans sergileyen takımını tebrik ederken; Tribünleri dolduran vefakar Bozovalı taraftarlara da ayretten teşekkür etti. Gap’ın Başkenti Bozova’nın artık Şampiyonluk havasına girdiğini ve önümüzdeki hafta sonu son bir maça çıkacaklarını ifade ederek; İnşallah hak ettikleri Şampiyonluğu yine güzel bir skorla Fair play içinde ipi göğüsleyeceklerine inandıklarını söyledi.

Bu yıl genç ve güzel bir kadro kurarak lise başladıklarını ve takımdaki güzel uyumun sağlanması amacıyla büyük emekler sarf eden Teknik kadroyu da ayrıca tebrik etti.
Belediye Başkanı Suphi Aksoy’a özellikle teşekkür eden kulüp başkanı, “Gençlerin önünü açmak adına takıma adeta ağabeylik yaparak, her daim maddi ve manevi olarak destek verdikleri için Takımda çok güzel ve üst düzeyde bir hava oluştu.Umarım önümüzdeki hafta bu saatlerde Şampiyonluğu kutlarız” dedi.

Bozova Belediyespor ligin 18. Haftasında Lig ikincisi Eyüpspor ile karşılaşacak. Temsilcimiz maçı kazanması durumunda şampiyonluk kupasını kaldıracak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar