Bozova GAP’ın Bodrum'udur


Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy yaptığı açıklamada, “Bozova ilçemiz gerek konum itibari ile gerekse turizm ve coğrafi olarak önemli bir yere sahiptir. İlçemiz bölgenin ve GAP’ın bodrumudur.”

Aksoy, “Bozova ilçemiz gerek konum itibari ile gerekse turizm ve coğrafi olarak önemli bir yere sahiptir. İlçemiz bölgenin ve GAP’ın bodrumudur. İnşallah ilçemizde yapacağımız yeni hizmetlerle ile birlikte turizm cenneti haline getireceğiz. İlçemizde gerek Büyükşehir Belediyemiz ile gerekse kendi proje ve çalışmalarımızla kısa bir süre içerisinde adeta şahlandıracağız. Şanlıurfa il genelindeki halkımızı Bozova ilçemizi özellikle yaz aylarında gerek gezi amaçlı gerekse turizm için bekliyoruz’ dedi.

İl Başkanı Bahattin Yıldız ise, ‘Bozova ilçemiz ÇATAK tesisleri apayrı bir güzelliğe sahiptir. Çatak tesislerinde başta büyükşehir belediyemiz ile Bozova belediyemizin yapacakları yeni proje ve hizmetlerle ayrı bir öneme taşıyacaklardır. Bozova ilçemizde batıdaki sahil illerimize göre çok temiz ve berak bir suya sahiptir. Bozova ilçemiz turizm açısından adeta bölgenin cennetidir. Bu cennetti başta Şanlıurfa halkımıza tanıtmak ve halkımızın buraya daha sık sık gelmeleri içinde özelikle çatak bölgesinde yeni proje ve çalışmalarla ihya edilecektir’ dedi.

Başkan Aksoy ilçemizin güzelliklerini tanıtmalıyız
Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy Şanlıurfa il merkezinde yerel basın ile birlikte Cuma günü önce çatak tesislerinde daha sonra ise belediyede bir araya gelerek gerek belediyenin hizmetlerini gerekse kırsal mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında brifing verdi. Brifingde göre geldiği ilk günden bugüne kadar yapılan hizmetleri anlatıldığı brifingi Selim Şahin tarafından anlatıldı. Yerel basına verilen brifingin ardında bir açıklamada bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ basına ayrı bir önem veriyoruz. Gerek ilçemizin tanıtımında olsun gerekse belediye olarak yaptığımız hizmetleri en iyi şekilde anlatacakları merci basınımız ve medyadır. Medyamızla sürekli olarak iç içe olacağız’ dedi.

Yorum Gönder

1 Yorumlar