Yıldırım ailesine vefasızlık mı gösterildi?

Bozova Devlet Hastanesi uzun bir aradan sonra yapımı tamamlanarak bugün hizmete başladı. Ancak hastanenin yapılması için  arsasını devlete bağışlayan Enver Yıldırım’ın adı hastane de yaşatılmaması  tepkilere neden oldu.




65 yatak kapasiteli Bozova Devlet Hastanesinde poliklinik, ameliyathane, yoğun bakım, yanık ünitesi, diyaliz ve palyatif birimleri içerisinde yer alıyor. Hastanenin yapımı için arsasını bedelsiz olarak devlete bağışlayan rahmetli Enver Yıldırım’ın adı hastanede yer verilmemesi üzerine Saadet Partisi Bozova ilçe Başkanı İsmail Ercan duruma tepki gösterdi.

İlçe başkanı Ercan arsasını bedelsiz olarak bağışlayan rahmetli Enver Yıldırım’a vefasızlık gösterildiğini belirterek, “Rahmetli Enver Yıldırım, hastanenin ilçeye kazandırılması için arsasını gözünü kırpmadan bağışladı. Hastanenin açılacağı günü dört gözle beklerken yakalandığı kanser hastalığı yüzünden hastanenin açılışını görmek nasip olmadı. Bugün hizmete giren hastanemizde ne yazık ki Enver abinin hastanede yaşatılmadığını görüyoruz. Hastaneye rahmetlinin ismi verilebilirdi ya da hastane içerisinde bölümlerde hastanenin yapımında Enver Yıldırım’ın büyük katkıları olduğu en azından gösterilebilirdi. Umarım bir an önce rahmetlinin adının yaşatılması için bir çalışma yaparlar” diyerek tepkisini gösterdi.



“Eşimin adının yaşatılmasını isterdik” 
Rahmetli Enver Yıldırım’ın eşi Sibel Yıldırım hastane açılışına buruk bir şekilde sevindiklerini kaydederek sosyal medya hesabından şunları paylaştı, “Eşimi kanserden kaybedeli 3 ay oldu onun yokluğuna alışmak çok zorken tek bir isteğimiz var adını yaşatmak karşılıksız bedel almadan Şanlıurfa/Bozova İlçesine Hastane yapılması için devlete arsa bağışı yaptı ve daha sonrasında vefat etti. Şimdi Hastane açılıyor ama eşimi kaybettik. En azından ismi olsun adı yaşasın. Üstelik bir kaç ay sonra pankreas kanseri olduğunu öğrendik. Kısa bir zaman diliminde bu amansız hastalıktan eşimi kaybettik. Yani en değerli varlığımızı kaybettik. Hastanenin açılışını beklerdi hep ama olmadı göremedi. Ne çok isterdik bu bağışının açılışında olmasını bu acının tarifini anlatmak mümkün değil. Devlet için bu güzel bağışta bulunan ENVER YILDIRIM arkasında halkı için değerli bir hastane bıraktı. Tek isteğimiz Hastanenin adının bağışı devlete yapan kişi olarak yani ENVER YILDIRIM olarak konulmasını isterdik.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar