‘Şehrimizin büyük problemleri çözüm bekliyor’


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa’da düzenlediği il başkanları ve yönetim kurulları tanıtım toplantısı DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, başkanlığında gerçekleşti. Tüysüz, Yapılacak çok iş olduğunu ve şehrimizin büyük problemlerinin çözüm beklediğini çok iyi bildiklerini kaydetti.


DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, “Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi olarak 81 ilde olduğu gibi Şanlıurfa'mızda da hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda 40 kişiden oluşan İl Yönetim Kurulumuz ile, Akçakale, Bozova, Halfeti, Harran, Hilvan ve Karaköprü İlçe Başkanlarımızı yoğun istişareler neticesinde belirledik” dedi.

“Gerek kırsalda gerek merkezde ciddi teveccüh gördük”

“İlimiz genelinde gerek kırsal gerekse merkezde çok ciddi bir teveccüh gördüğümüzü bilmenizi isteriz”diyen Tüysüz sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Bu bizi çok mutlu etmekle birlikte, çok sayıda kişi arasından seçim yapma noktasında yoğun mesai harcamamıza neden oldu. Ancak bu mesai belki de yaptığımız en güzel mesaiydi. Öyle inanıyoruz ki; görevlendirilen arkadaşlarımız da kamuoyu tarafından da ciddi teveccüh göreceklerdir.” İfadelerini kullandı.

Diğer ilçelerde çalışmalar sürüyor

İl Kurucu Heyetinin diğer ilçelerde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Tüysüz, “geriye kalan ilçelerimiz için ise çalışmalarına devam etmektedir. Kısa bir süre içinde de buralardaki çalışmalarımızı da tamamlayacağımızı belirtmek isteriz” şeklinde konuştu

Şehrimizin büyük problemleri çözüm bekliyor 

Başkan Tüysüz sözlerine son verirken Şanlıurfa’nın büyük problemleri olduğunu vurgulayarak sözlerine şu şekilde son verdi: “Yapılacak çok işimizin olduğunu ve şehrimizin büyük problemlerinin çözüm beklediğini çok iyi biliyoruz. Ama klasik söylemler yerine, iş üretmeyi tercih ediyoruz. Bu yüzden de diyoruz ki artık bu ülkenin dertlerinin bir "DEVA"sı var” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar