Şanlıurfaspor hezimete uğradı


Misli.com 2.lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, sezonun açılış maçında Ankara Demirspor ile karşılaştı. Süleyman Soyutürk’ün yönettiği maçta Şanlıurfaspor etkisiz oyunu ile sahadan 7-0 mağlubiyetle ayrıldı.

 Lige transfer yapamadan başlayan Şanlıurfaspor ligin açılış maçını deplasmanda Ankara Demirspor ile yaptı. Şanlıurfaspor’da yönetici borçları ve eski futbolculara olan borçlar nedeniyle transfer tahtasını açamadan lige başladı.

 TCDD ANKARA DEMİRSPOR Stadında oynanan mücadeleyi Süleyman Soyutürk yönetti. Yardımcılıklarını ise Serdar İla(1. Yardımcı Hakem),  Tuncay Ercan(2. Yardımcı Hakem) ve

 Enver Aydın(Dördüncü Hakem) yaptı.

 Karşılaşmadan önemli dakikalar:

Ev sahibi ekip Ankara Demirspor, karşılaşmaya hızlı başladı ve 6.dakika Turan Yılmaz ile 1-0 öne geçti.
Ev sahibi ekip karşılaşmada gol arayışlarını sürdürüyor. Dakika 33'te Okan Eken ile mücadele 2-0 oldu.

 Şanlıurfaspor deplasmanda rakip karşısında etkili oyun ortaya koyamayınca 45+3’te sahasında 3.golu gördü. İlk yarıyı bitiren gol Serdar Eylik’ten geldi.

 İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip 48.dakika Kamil İçer ile farkı 4’e çıkardı.

 4.golden sonra ataklarını sürdüren Ankara temsilcisi 51.dakikada penaltıdan Serdar Eylik’in golü ile farkı 5’e çıkardı. Serdar bu golle ikinci golünü kaydetti.

 Şanlıurfaspor deplasmanda rakibi karşısında bir varlık gösteremedi.

 73.dakikada Şanlıurfaspor Adnan Çalışkan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Ev sahibi ekip karşılaşmada rakibini gol yağmuruna tuttu. Okan Eken 10 kişi Şanlıurfaspor karşısında kendinin ikinci takımının 6.golünü 76.dakikada kaydetti.

Karşılaşmanın 87.dakikasında tekrar sahneye çıkan Okan Eken takımının 7.golünü kendisini 3.golünü atarak hattrick yaptı.

 Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele ev sahibi ekibin 7-0 üstünlüğü ile sona erdi.


Şanlıurfaspor deplasmanda rakibi karşısında bir varlık gösteremedi.

Ankara Demirspor: 99. Bahadır Han Güngördü, 2. Hüseyin Güngör, 4. Kamil İçer, 5. Çağrı Bülbül, 6. Hasan Küçcük, 8. Mustafa Kayabaşı, 11. Serdar Eylik, 20. Ahmet Devret, 23. Okan Eken, 29. Taner Koç ve 60. Turan Yılmaz

 Şanlıurfaspor: 12. Alperen Güner, 87. İbrahim Canlıka, 30. Muhammed Degerli, 28. Eyyüp Rızvanoğlu, 33. Mücahit Öztürk, 29. Muhammed Talha Küçük, 60. Adnan Çalışkan, 91. Ferit Çelikkan, 57. İsmail Çiftçi, 98. Serhat Gök ve 49. Seyfettin Büyükkılıç

 Yedekler: 84. İbrahim Özdemir, 45. Yusuf Güzel, 82. Mehmet Sinan Badur, 89. Muhammed Dodanlı

Yorum Gönder

0 Yorumlar