Kümese giren yılan öldürüldü


Şanlıurfa'da kümeste civcivlerinin öldüğünü ve eksildiğini fark eden vatandaş yılanla karşılaşınca onu etkisiz hale getirmek zorunda kaldı.

Havaların iyice ısınmasıyla birlikte yılanlar da ortaya çıkmaya başladı. Şanlıurfa’nın merkezine kadar gelen yılanlar ya öldürülüyor ya da yakalanıp doğal yaşan alanlarına bırakılıyor. Son olarak etkisiz hale getirilen yılanın dünyada en zehirli yılanlardan olan engerek olduğu iddia edildi.

Kümesten civciv alan yılan bulundu


Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Mahmetçik mahallesinde tavuk kümesinden civcivlerin her gün eksildiğini fark eden Cihan Satmış isimli vatandaş etrafı kontrol ettiğinde bir yılan gördü. Kümesten civcivleri alan yılanı yakalamak için çabalayan Satmış, başarısız olunca öldürmek zorunda kaldı.

Bu yılan bize de saldırdı


Kümeste beslediği cins tavuk civcivlerinin eksildiğini fark edince etrafı kontrol ettiğini belirten Cihat Satmış, “Civcivlerimin eksildiğini ve öldüğünü fark ettim. Önce bir anlam veremedim. Takip edince yılanın bölgede olduğunu fark ettim. Civcivlerin ölmesine sebep olan yılanı uzaklaştırmak istedim ama bana saldırınca mahalle sakinleri ile etkisiz hale getirmek zorunda kaldık” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar