Şanlıurfa’da okullar kar nedeniyle tatil edildi


Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, yarın açılması beklenen okullarla ilgili açıklama yaptı. Yoğun kar yağışı nedeniyle okulların Pazartesi günü için tatil ettiklerini açıkladı.

6 Şubat Pazartesi itibariyle yarı yıl tatili sona erecek. Şanlıurfa’da iki gündür etkili olan kar nedeniyle öğrenciler okul tatil edilmesini bekliyor.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kar yağışının etkili olduğu kentte okulların tatil edilip edilmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı. Vali Ayhan, il dışından gelecek öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin güvenliği için bir daha tatil ettiklerini ifade etti.

Vali Ayhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Değerli evlatlarım, öğretmenlerim; Tatilinizi gün daha uzattık. Yarıyıl tatili bitti ama il dışından gelecek öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin güvenliği için 6 Şubat’ta okullarımız tatil. Bir gün daha kitaplarınızla ve yağan karla tatilin tadını çıkarın.

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü ise konu hakkında yaptığı açıklamada pazartesi günü okullarında tatil edildiği ifade edildi. İşte yapılan o açıklama:

"Değerli Öğretmenlerimiz ve Sevgili Çocuklarımız; İlimiz genelinde meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle ilimiz merkez ve ilçelerinde eğitim-öğretime 06.02.2023 Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir."

Kaynak: Urfa Değişim Gazetesi…

Yorum Gönder

0 Yorumlar