Rıfat Sarı: Şanlıurfa’nın eğitim ve liyakat sorunu var


Ceza hukuku alanında öncü avukatlardan olan eski Yargıtay Cumhuriyet savcısı Rıfat Sarı, Türkiye’nin ve özellikle de Şanlıurfa’nın en büyük ve acil sorununun eğitim, liyakat ve sorunu olduğunu söyledi.

Eski Yargıtay Cumhuriyet savcısı Şanlıurfalı avukat Rıfat Sarı, Şanlıurfa’nın en büyük sorunun liyakat ve eğitim olduğunu vurguladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olan Ceza hukuku avukatlarından Sarı, Millet İttifakı iktidarında eğitimin her alanında bir seferberlik yapacaklarını vurguladı.

Eğitim ve öğretimde Türkiye’de son sıralarda yer alan Şanlıurfa’yı hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacaklarını vurguladı.

Sarı açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Devletin en tepesinden en alt kadrolarına, nereye el atsan liyakatsiz, bulunduğu konumla bir ilgisi olmayan insanlar tarafından doldurulduğu görülmektedir. Şanlıurfa özelinde ise bunun katlanmış halini görüyoruz. Yeni millet ittifakının iktidarında Şanlıurfa için ilkokuldan üniversiteye kadar eğitimin her alanında bir seferberlik için çalışacağız. Şanlıurfa’yı en son sıralardan kurtarıp hak ettiği tarihi, kadim yerine ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar