Özgül'e iş fırsatı verildi

Geçtiğimiz gün Bozova’nın tek lisanslı antrenörü olan Bekir Özgül’ün kendisine imkan verilmediğini gazetemize belirtmişti ve haberimizin ardından çok geçmeden antrenör Özgül’e kurs açılıyor.
Bozovagücü altyapı sorumlusu Bekir Özgül yıllardır ilçenin tek takımı olan Bozovagücü U19’un başında antrenörlük yapıyor. Özgül yıllar içersinde ilçeden 4 oyuncu çıkararak büyük bir başarıya imza atan Özgül’e Bozova Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Eylül ayı içeresinde kurs açılacağı sözü verildi.



Gazetemizi arayan Özgül, “sizin aracılığınızla Bozova’ya hizmet yapmak beni heyecanlandırıyor. Sizin aracılığınızla bana bu fırsatı sunan Bozova Halk Eğitim Müdürü Mehmet Çetiner’e teşekkür ederim.” dedi.

İşte gazetemizde yer verdiğimiz o haber

“Şanlıurfa Olay Gazetesine konuşan Bozova’nın tek antrenörlük belgesi olan Bekir Özgül kendisine imkân verilmediğini iddia ederek şunları kaydetti, “Bozova sporda 5 yıldır hocalık yapıyorum alt yapıda 3 tane sporcu Urfa spora verdim ve 1 tane sporcu Galatasaray’a verdim. Antrenörlük belgem olmasına rağmen Bozova belediyesi, Bozova kaymakamlığı ve ilce halk eğitimi kurumlar kurs talep etim maalesef kimse yardımcı olmadı. Kulüp gelirinin olmadığı için ilçede bu isi gönüllü yapıyorduk. Hiçbir ücret almadan tek hedefimiz Bozova gençliğini spora teşvik etmek ve kötü alışkanlıklardan ali koymak ama hiçbir kurum bize imkânı sağlamadığı için maalesef yeterli derece de etkili olamıyoruz.” dedi.

Özgül ilçede yer alan kurumların Bozova’nın gençliğinin spor branşlarında başarılı olması için yapacakları projede kendisine yardımcı olmalarını bekliyor.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar