Bozovalı Özgül kendisine imkan verilmesini istiyor

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde lisanslı antrenörlük yapan Bekir Özgül ilçede kendisine iş imkanı verilmemesinden yakındı.

Bozovagücü altyapı sorumlusu Bekir Özgül yıllardır ilçenin tek takımı olan Bozovagücü U19’un başında antrenörlük yapıyor. Özgül yıllar içersinde ilçeden 4 oyuncu çıkararak büyük bir başarıya imza attı. Yetiştiriği üç oyuncuyu Şanlıurfaspor’un altyapısına kazandırarak ilçede futbolun sevilmesine büyük emekleri oluyor. Özgül ayrıca Galatasaray altyapısına değerli bir oyuncu göndererek işinde ne kadar tecrübeli olduğunu gösteriyor.

Kurumların fırsat vermesini bekliyor
Şanlıurfa Olay Gazetesine konuşan Bozova’nın tek antrenörlük belgesi olan Bekir Özgül kendisine imkân verilmediğini iddia ederek şunları kaydetti, “Bozova sporda 5 yıldır hocalık yapıyorum alt yapıda 3 tane sporcu Urfa spora verdim ve 1 tane sporcu Galatasaray’a verdim. Antrenörlük belgem olmasına rağmen Bozova belediyesi, Bozova kaymakamlığı ve ilce halk eğitimi kurumlar kurs talep etim maalesef kimse yardımcı olmadı. Kulüp gelirinin olmadığı için ilçede bu isi gönüllü yapıyorduk. Hiçbir ücret almadan tek hedefimiz Bozova gençliğini spora teşvik etmek ve kötü alışkanlıklardan ali koymak ama hiçbir kurum bize imkânı sağlamadığı için maalesef yeterli derece de etkili olamıyoruz.” dedi.

Özgül ilçede yer alan kurumların Bozova’nın gençliğinin spor branşlarında başarılı olması için yapacakları projede kendisine yardımcı olmalarını bekliyor.






Yorum Gönder

0 Yorumlar