Bozova'da 4 mahalleye taziye evi

Bozova belediye başkanlığı bugüne kadar kent merkezi başta olmak üzere 30’dan fazla kırsal mahalleye yaptığı çok amaçlı salon ve taziye evlerine yenilerini ekliyor.
Bozova'nın Sesi gazetesinde yer alan habere göre, Bozova Belediyesi Aylan,Denizbacı, Dutluca ve Koçveran mahallelerine 10 temmuzda yapacağı ihale ile bu mahallelere de taziye evi kazandırmış olacak. Bozova belediyesi taziye evlerinin yanı sıra halı saha ve çocuk park oyun alanları ve kilitli parke taşı hizmetleri ile tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyor. Belediye hizmet alanında tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile belirlenen proje ve bütçe dahilinde hizmetlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET
Bozova belediyesi her alanda hizmetlerini aralıksız olarak sürdürürken, insana hizmet anlayışı ile her alanda hizmetlerini sürdürüyor. Bozova belediyesi tarafından bugün kadar onbinlerce metre kare kilitli parke taşın yanı sıra temizlik yeni doğan çocuk paketleri gıda giyim, spor sahaları çocuk park oyun alanları ile adeta hizmette sınır tanımıyor. Her alanda herkese eşit hizmet anlayışı ile belirlenen proje bütçe dahilinde hizmetlerini sürdüren Bozova Belediyesi yeni projelere imza atma adına da tüm çalışmalarını sürdürüyor. Bozova belediye 7’den 77’ye herkese hizmet sunuyor. Başta eğitim olmak üzere sağlık ve soysa ekonomik olarak desteklerini sürdürüyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar