Ziraat Odası emek hırsızlarına karşı uyardı


Stokçu ve Baklavacıların fıstık fiyatları üzerindeki oyunlara dikkat çeken Karkamış Ziraat odasının açıklaması Urfa’dan karşılık gördü.
Türkiye’de fıstığın en büyük üreticilerinden olan Şanlıurfa’da fıstık fiyatları, stokçular ve baklavacıların tutumu tartışılırken Karkamış Ziraat Odasında bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, “Değerli çiftçilerimiz ve baraklılar fıstık hali tüccarlarının bir araya gelerek fıstık fiyatlarını düşürmek için anlaştıkları duyumunu aldık. Buna istinaden çiftçilerimizin karşı bir tavırla birlik de hareket edip bu aşamada fıstık bahçelerini kırmamalarını veya kırdıkları fıstıkları hal pazarına götürmemelerini önemle rica ediyorum. Muhtarlarımızın gerekirse koy halkını anonslar ile uyarmalarını rica ediyor bol kazançlar diliyorum. Karkamış Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı” ifadelerine yer verildi.

Bozova Ak Parti’den destek geldi

Karkamış Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan bu açıklamaya destek veren Bozova Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci ise yaptığı açıklamada, “Sayın çiftçilerimizin, Karkamış Ziraat Odası’nın bu uyarısını dikkate almaları kendi menfaatlerine olacağını düşünüyorum” ifadelerine yer verdi. Deveci’nin bu çıkışı fıstık üreticileri tarafından olumlu karşılandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar